Op de rode loper komen elke maand veel opvallende outfits voorbij, kijk hieronder mee naar de 10 lelijkste. Natuurlijk is smaak persoonlijk en vinden de celebrities hun kleding waarschijnlijk zelf wel mooi. Ik heb hier de lelijkste outfits van afgelopen maand verzameld en ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


De aandachtsgeile Katie Price heeft weer wat nieuws bedacht, ze komt met haar eigen tv-show waarin ze, hoe toepasselijk, op zoek gaat naar de nieuwe mediasensatie van Engeland. Tijdens de presentatie trok Katie niet de aandacht met haar programma, maar met haar outfit. Want waar is haar broek gebleven?

Ook Nicki Minaj vond het niet echt nodig haar lichaam te bedekken. We zijn van haar een opvallende en kleurrijke smaak gewend, maar wat ze nu aanheeft heeft niks meer met smaak te maken. De groene bontjas, gecombineerd met bloemenrok en blauwe laarzen zijn echt niet mijn ding. Maar misschien is ze dat wel met mij eens, echt vrolijk kijkt Nicki niet.

Heidi Montag werd afgelopen maand 25 jaar en dat moest gevierd worden in de Vanity Night Club in Las Vegas. Heidi’s verjaardagskleding bestond uit een gouden strapless jurk, dierenprint sandalen en veel lange blonde hairextensions.

In een Hot of Not kwamen Evan Rachel Wood en Jessie J deze maand al een keer voorbij. Ik vind beide outfits heel erg lelijk. Evans Gucci jurk lijkt meer op een lange jas en waarom toch die hoed. De jumpsuit van Jessie J vind ik ook echt niks, de kleur is lelijk net als de huidskleurige details op het bovenlichaam.

Iets wat niet alleen maar deze maand slecht gekleed gaat maar voor de komende jaren is het wassen beeld van Fergie. Het beeld heeft een raar futuristisch pak aan met iets wat lijkt op een slangenprint. De jurk van de echte Fergie is een stuk leuker.

Playmate Laura Croft vond het leuk om met een roze verenboa op een feestje te verschijnen, ik vind het niet leuk. Afgezien van de boa is de outfit wat saai en te gewoontjes. Ook Selma Blair ging afgelopen maand voor iets roze, de actrice draagt een glanzende roze rok met een fluwelen barokprint. Ik vind de rok niet mooi en de lengte is te lang, haar zwarte peep toe pumps daarentegen zijn wel weer gaaf.

Ally Hilfiger heeft duidelijk geen hulp gehad van papa Tommie bij het kiezen van deze outfit. Ik moet toegeven dat ik haar jas en tas erg leuk vind, maar snap niet waarom ze deze dan combineert met een rok die zo uit de kast van haar oma lijkt te komen.

Een andere ‘dochter van’ die deze maand niet op haar best gekleed was is die van Bruce Willis en Demi Moore. Rumer Willis gaat geheel gekleed in het zwart met als enige lichtpuntje de witte puntjes op haar rok. Ik vind haar outfit niet echt spetterend en snap ook niet waarom ze een stukje blote buik laat zien.

Foto’s via PRPhotos