De Zara TRF collectie herfst 2011 ligt in de winkels. De collectie is een goede mix tussen stoer en lief met een nonchalante twist.

De Zara TRF collectie voor herfst 2011 bevat veel mooie stukken zoals een aantal grof gebreide kabeltruien en stoere parka’s. Ook kant komt voorbij in de vorm van lieve jurkjes en shirtjes.

Dierenprint

Van de dierenprint zijn we deze herfst nog niet af. De collectie bevat verschillende broeken met tijgerprint en een nep bontjas. Ook de slangenprint is goed vertegenwoordigd in verschillende jurkjes en in een roestkleurige blouse.

Metallic

De metallic trend is ook goed terug te zien in deze Zara TRF collectie. Zo zijn een blazer, broek en rokje allemaal uitgevoerd in metallic goud. De outfit met het metallic zilveren rokje en opvallend oranje shirt vind ik gewaagd maar erg geslaagd.

Mocht je van hoeden houden, dan zit je deze herfst ook goed bij Zara. De collectie bevat een aantal opvallende exemplaren zoals een breedgerande blauwe hoed. Qua schoenen komen er voornamelijk enkellaarsjes voorbij.

Ik koop regelmatig kleding van TRF en vind dat deze collectie erg leuke dingen bevat. Wat vind jij van de Zara TRF collectie voor herfst 2011, Hot of Not?

[bawlu_buttons]