Als je aan mij vraagt wat mijn kledingstijl is, moet ik vooral heel diep nadenken. Ik vind heel veel stijlen leuk en combineer dan ook vaak verschillende stijlen. Inspiratie haal ik van internet, uit de bladen en uit etalages.

Ik heb een zwak voor schoenen, waardoor ik vaak mijn outfit daarop aan moet passen. Soms wil ik een paar laarzen aan, maar ook dat ene jurkje. Daardoor kom ik dan op vreemde combinaties. Af en toe vind ik het leuk om er wat stoerder uit te zien, dan ga ik meestal voor een donkere broek met een wijdere blouse. Een paar stoere laarzen of grove hakken maken dan mijn outfit af.

Als ik ga winkelen stap ik eigenlijk altijd wel de Zara en de H&M binnen. Ook kom ik graag bij River Island en Vila. Naast alle nieuwe dingen koop ik ook graag tweedehands kleding en schoenen. Vooral cowboylaarzen, tassen en aparte tops haal ik bij Episode, kleinere tweedehands winkeltjes of op de tweedehands markt.

Op de markt betaal je meestal niet zoveel voor tweedehands kleding en ze hebben vaak hele bijzondere laarzen. Ook nepbontjassen zoek ik graag tweedehands. Als ik iets echt graag wil hebben, zoals de Jeffrey Campbell Lita’s, wil ik daar best wat meer geld voor uitgeven.

Mijn outfits maak ik af met sieraden van verschillende merken. Ik vind het leuk om aparte dingen te vinden en ik hou van kettingen met een klokje eraan. Op sieraden ben ik altijd een tijdje verliefd, ik draag ze 2 weken onafgebroken achter elkaar en dan opeens helemaal niet meer. Als ik ze dan 2 maanden later terug vind in mijn kast of in de zak van mijn jas, begint dit weer opnieuw.