Hello Kitty is in Azië erg populair. Zo populair dat er een Hello Kitty café is. In zo’n café kun je niet alleen maar Hello Kitty koffie drinken, maar er zijn ook andere lekkernijen in de vorm van Hello Kitty zoals milkshakes, gebak en pudding.

Het Hello Kitty café is natuurlijk in de stijl van Hello Kitty. Zo is alles roze en in de vorm van het lieve figuurtje. Je kunt bijvoorbeeld zitten op Hello Kitty bankjes, leun je tegen Hello Kitty kussens, eten uit Hello Kitty bordjes en ga zo maar door.

Een getrouwd stel legde hun Hello Kitty avontuur op camera vast. De vrouw is wel erg blij met het bezoek aan het café, maar de man was er wat minder blij mee. Ik vind het ook wel begrijpelijk. Zoveel roze om je heen gaat na een tijdje toch wel pijn aan je ogen doen. Wat vind jij van de Hello Kitty café?
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=QMOuj4Juntk[/pro-player]