Het is leuk om iets speciaals met je vriend te doen, alleen helaas laat je budget dit niet altijd toe. Toch zijn er genoeg manieren om romantische momenten samen te hebben die niet veel geld kosten. Daarom heb ik hier 5 goedkope dates op een rijtje gezet.

Picknick

De Nederlandse natuur heeft heel veel mooie plekjes waar jij en je vriend kunnen picknicken. Gooi een mand vol met eten, neem een lekkere fles wijn mee en ga naar het dichtstbijzijnde park. Om het picknicken nog sfeervoller te maken, kun je kaarsjes aansteken en een plaid mee nemen om je warm te houden. Deze date is alleen mogelijk als het het weer het toelaat, maar dan heb je ook romantiek pur sang.

Gratis feest

Kijk op internet welke gratis feesten er zijn. Zo zullen er vast wel een aantal gratis concerten bij jou in de buurt aankomen. Hier kun je samen lekker feesten en vooral van elkaar genieten.

Sterren kijken

Leg een kleed buiten op de grond, ga samen hierop liggen en doe een deken over jullie heen. Kijk naar de sterren, vertel elkaar wat jullie erin zien en lach er om. Deze date is ontzettend romantisch en helemaal gratis.

Stad

Ga samen naar een stad bij jullie in de buurt. Doe dit wel als de winkels dicht zijn, want als jij alleen maar aan het winkelen bent, is er voor hem niets aan. Ontdek samen de romantische plekken in deze stad.

Wandeling

Maak samen een bos- of strandwandeling. Tijdens de strandwandeling kunnen jullie samen de zonsondergang bewonderen. Geniet van de natuur en vooral van elkaar.