Woensdag was de laatste dag van de Parijs Fashion Week. De Fashion Week trok vele bezoekers waaronder ook celebrities.

Een veel geziene gast op de Parijs Fashion Week was Clémence Póesy. De actrice had vorig seizoen een bijrol in Gossip Girl en toen was ik helemaal weg van haar romantische en meisjesachtige kleding. Ook in het echte leven gaat de actrice goed gekleed. Vooral haar stoere look bij de modeshow van Agnes B vind ik mooi. Ze combineert haar rode tas met behulp van zwarte kleding goed bij de opvallende ruitjesblouse. Collega actrice Sylvie Testud ziet er naast Clémence erg saai en degelijk uit.

Niet alleen aan het uiterlijk van de celebrities is aandacht besteed, een aantal catwalks mochten ook zeker gezien worden. De catwalk van Chanel was omgetoverd tot een onderwaterwereld wat een sterk contrast was met de lange blote benen van de modellen. De catwalk bij Manish Arora was opgeleukt met een aantal tafeltjes, de modellen kijken alleen niet zo blij.

Ook de modellen waren goed vertegenwoordig bij Parijs Fashion Week. Onder andere Kate Moss, Alexa Chung en Natalia Vodianova kwamen voorbij.

Stylist van de sterren Rachel Zoe was ook bij veel shows aanwezig. De outfit waarin ze haar opwachting bij Dior maakte vind ik niet mooi, de jurk is niet mijn smaak evenals de zonnebril. Haar zwarte tas daarentegen zou ik wel graag willen hebben.

Foto’s via PRPhotos