De kinderen die in het televisieprogramma Star King komen, hebben zeker geen podiumvrees. Ze kunnen dan wel erg jong zijn, maar ze zijn nu al getalenteerd. In de Zuid-Koreaanse show komen kinderen hun idolen nadoen.

Als kinderen op zulke jonge leeftijd al los kunnen gaan, dan zit er zeker wel potentie in voor de toekomst. Ik vind het jammer dat wij in Nederland niet een soortgelijk programma als Star King hebben waar kleine kinderen hun favoriete artiesten nadoen. Gelukkig kunnen we op internet genoeg filmpjes vinden van andere landen waar zij dat wel hebben.

Wonder Babies

Deze Wonder Babies doen een Koreaanse meidengroep Wonder Girls na. Let op het kleinste meisje in het begin, zij is zo schattig!
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=tSSnMCqzrSk&feature=related[/pro-player]

Beatles Baby

Dit 3-jarige jongen zing teen nummer van The Beatles, Hey Jude. Het klinkt niet zo zuiver, maar wat verwacht je anders van een 3-jarige jochie.
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=IpSYwvzKukI&feature=related[/pro-player]

Super danser

Dit jongetje gaat helemaal los op een nummer van een Koreaanse jongensgroep Super Junior. Hij doet de pasjes na en rond de 5 minuten danst hij ook nog eens voor een meisje uit het publiek. Super schattig!
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=OL4xo9fJJ_E[/pro-player]
Ik vind deze kinderen echt ontzettend schattig! Wat vind jij van deze getalenteerde kinderen?