Vandaag opent kledingmerk Monki een webshop. De online shop levert in 18 Europese landen waaronder ook Nederland.

Monki opent vandaag een webshop! Ik heb de online shop even bekeken en vind deze er leuk uitzien. Naast de webshop vind je ook nog de rubrieken Monki Style en Monki World. Bij Monki Style vindt je veel mooie inspirerende foto’s met de voor Monki herkenbare grafische vormgeving.

Hoewel Monki nog een vrij jong merk is, het werd in 2006 opgericht, heeft het inmiddels 51 winkels over de heel de wereld. Zo kun je in Hong Kong, Denemarken, Engeland en Zweden terecht bij een van de winkels. In Nederland zijn er 2 filialen, 1 in Amsterdam en 1 in Rotterdam.

De Monki webshop is vanaf vandaag, 3 oktober, online en de verzendkosten zijn 6 euro voor Nederland en België. Ga jij iets bestellen?