Justin Bieber is via Facebook met de dood bedreigd door een groep mensen uit Peru. De Peruanen dreigen Justin te vermoorden wanneer hij op 17 oktober naar Peru komt.

De groep Dood Justin Bieber op 17 oktober in het Nationaal Stadion heeft op Facebook op dit moment 731 likes. Deze pagina is opgericht door een groep mensen uit Peru die Justin Bieber willen vermoorden wanneer hij op 17 oktober naar Peru komt voor een optreden.

Miljoenen Justin Bieber fans vragen de zanger om weg te blijven uit Peru. Op Twitter is de hashtag # BiebsStayOutOfPeru vandaag wereldwijd een van de meest gebruikte tags. Op de Facebook pagina waar Justin met de dood bedreigd wordt zijn honderden boze reacties van fans te lezen. De oprichters van de Facebook pagina, Kevin Aragon Otazu en Jose Chavez, hebben zelf ook vele bedreigingen gehad variërend van ‘Spoor ze op en verband ze! Wil alsjeblieft iemand hen vermoorden?’ tot ‘Laten we hun ballen afhaken en aan de haaien voeren’.

Ik vind het nogal ver gaan om een Facebook pagina op te richten om mensen aan te sporen Justin Bieber te vermoorden. Ik vraag me af of Justin naar zijn fans luistert en zijn concert in Peru afzegt.

Foto via Facebook Justin Bieber