Paris Hilton kennen we allemaal als de rijke erfgenaam van de Hilton hotels. Na een sekstape, dronken feestfoto’s, The Simple Life en daarna een zoektocht naar een nieuwe best friend lijkt het alsof ze wat volwassener is geworden, dit zien we ook terug in de kledingstijl van Paris Hilton.


Paris Hilton heeft zichzelf omgetoverd tot een merk en verkoopt nu haar eigen parfums, kleding, accessoires en zelfs nepwimpers en nagels. Bij haar nieuwe imago hoort ook een nieuwe kledingstijl, die veel netter is dan we van Paris Hilton gewend zijn. Zo is het zwarte jurkje naar de maatstaven van Paris redelijk bedekt, zeker met de donkere legging erbij. De tweede jurk met zwart rode print is zelfs helemaal tot op de grond, maar dan wel met een diep decolleté. Beide looks heeft ze afgemaakt met een serieus ogende rode lippenstift.

Hier draagt ze weer lange jurken, maar dan met een stuk meer glamour. De roze jurk is dan ook een one of a kind jurk van Jean Fares couture. We zien dat Paris wel houdt van een beetje glitter op haar jurk. Op een bepaalde manier ziet ze er in deze outfits wel een stuk ouder uit dan normaal.

Zo herkennen we Paris weer, in deze jurkjes zou ze zo door kunnen naar een discotheek. Ook op het zwarte jurkje zitten weer pailletten.

Wat vind jij van de kledingstijl van Paris Hilton?

Foto’s via PR Photos