Mijn kledingstijls is elegant en girly met een fashionable twist. Ook is mijn stijl veranderlijk en is mijn motto ‘zeg nooit nooit’. Zo is het me regelmatig gebeurd dat ik het ene seizoen stellig beweerde iets nooit te dragen, ik noem Uggs, en het volgende seizoen niet zonder kon.

Ik ben dagelijks op internet aan het rondspeuren naar de laatste modenieuwtjes en breng veel tijd door met winkelen. Ik kom graag bij de H&M (wie niet?), Bershka, Pull&Bear, Primark, Vila, New Look en Zara. Het leukst vind ik om een goedkoop item wat ik in de sale heb gescoord te combineren met een iets duurder artikel.
Het liefst draag ik een legging met een rokje of jurkje en om eerlijk te zijn heb ik maar weinig spijkerbroeken in mijn kast hangen. Verder ben ik gek hoge hakken en mooie (cocktail)jurkjes, ik heb inmiddels een hele collectie bij elkaar verzameld maar helaas draag ik ze bijna nooit. Een aantal heb ik zelfs aan de muur gehangen ter decoratie.

Naast kleding vind ik accessoires ook heel erg belangrijk, deze kunnen je outfit maken of breken. Ik heb zelf erg veel tassen, riemen en sieraden zodat ik bij elke outfit wat te combineren heb. Ook heb ik heel erg veel nagellak in allerlei kleuren, ik vind namelijk dat een leuke kleur nagellak je outfit een boost kan geven. Daarnaast ben ik gek op strikken, ik heb heel wat kleding, tassen en sieraden met daarop een strik.