Afgelopen vrijdagavond vond in Los Angeles de Teen Vogue Young Hollywood Party 2011 plaatst. Dit was inmiddels alweer de negende keer dat dit feestje werd georganiseerd.

Veel jonge Hollywood celebrities waren afgelopen weekend aanwezig op de Teen Vogue Party 2011. De avond werd geopend met een modeshow samengesteld door het Teen Vogue team. In deze show kwamen de trends voor aankomende herfst voorbij.

Verder trad zangeres Rye Rye nog op en stond Beyoncé´s zusje Solange Knowles achter de draaitafels. Er waren veel jonge actrices aanwezig op het Teen Vogue feestje zoals Jessica Lowndes die de rol van Adriana vertolkt in 90210 en Bee Shaffer, de dochter van Vogue´s hoofdredactrice Anna Wintour, met haar vriend Jake Hurwitz. Kijk hieronder mee naar de modeshow en de genodigden celebrities.

De modeshow zag er goed uit en ik vond de trap een leuk alternatief voor de standaard catwalk. Wat ik minder vond was de look van Shenae Grimes. Normaal vind ik haar er altijd leuk uitzien, maar op de Teen Vogue Party maakte ze toch echt een modeblunder. Haar outfit is te donker en ze komt een beetje gothic over. Ook haar haren heeft ze naar mijn idee net een paar tinten te donker geverfd en die pose die ze doet is nogal fout.

Foto’s via PRPhotos en Teen Vogue