Gedumpt worden is nooit leuk, gun jezelf daarom dat beetje extra. Ga winkelen, naar de kapper of allemaal lekkere dingen eten. Hieronder vind je namelijk eten tegen een gebroken hart, wat ervoor zorgt dat je zo over je liefdesverdriet heen bent.

Wafel

Het meeste eten wat je in deze lijst vindt, is niet bepaald gezond en daarom beginnen ik nu nog maar even goed. Neem een wafel, maak hem eventueel warm met een tosti-ijzer, spuit er slagroom op en doe er om het gezond te maken fruit op.

Wanneer je liever een wafel met chocoladesaus hebt of warme kersen, mag dat natuurlijk ook. Alles om je gebroken hart weer heel te maken!

Frituur

Gezond is het niet, maar je hebt nu een geldig excuus om ongezonde dingen te eten. Zet thuis de frituurpan aan of race naar de snackbar of McDonald’s en neem alles waar jij trek in hebt.

Pasta

Maak pasta voor jezelf of koop een kant en klare pasta bij de supermarkt. Wanneer je echt geen zin hebt om zelf iets te doen, zoek dan een Julia’s op. Daar worden de lekkerste pasta’s speciaal voor jouw gemaakt.

Chocolade

Eet zoveel chocola als je zelf wilt of tot je misselijk bent. Je wordt er vanzelf een stuk vrolijker van!

Thee

Een heet kopje thee kan al een heel verschil maken in hoe je je voelt. Rooibos thee is in dit geval de beste keuze, maar wanneer je dat niet zo lekker vindt kan een andere smaak natuurlijk ook.

Weegschaal

Blijf na het eten van dit alles zo lang mogelijk uit de buurt van de weegschaal. Want anders is de kans groot dat je vrolijke bui ineens weer over is.