Na Amsterdam is Rotterdam één van de grootste steden in Nederland waar je goed kunt winkelen. Ben je toe aan een nieuwe garderobe? Ga dan winkelen in Rotterdam voor de nieuwste mode. Ik heb de leukste winkels voor je uitgezocht, zodat je goed voorbereid kunt winkelen in Rotterdam.

Centrum

In het Rotterdamse centrum is de welbekende Koopgoot gelegen. Bij de Zara, H&M en Esprit kun je elk seizoen de nieuwste mode vinden om je kast mee uit te breiden. Schoenen shop je onder andere bij dr. Adams en Sacha.

Ben je op zoek naar nieuwe make-up of andere gezichtsverzorging? Neem dan een kijkje bij de Douglas en The Body Shop. Bij de Tuinen kun je terecht voor maskertjes, crèmes en bodylotions. Sabon is een winkel waar je heerlijk ruikende zeepjes kunt kopen.

Boetiekjes

Beperk je niet alleen tot de Koopgoot, maar verken ook de rest van Rotterdam door te winkelen bij boetiekjes. Sturdy is een modewinkel gelegen in de Pannekoekstraat in het centrum. Bij Sturdy kun je chique Italiaanse items kopen, maar ook mooie basics. Voor ieder wat wils in deze boetiek. Iets passen kun je eigenlijk niet aan je voorbij laten gaan, want de paskamers zijn zeker een bezoekje waard.

Vlakbij de Coolsingel is de Meent, een straat die je als je op zoek bent naar originele outfits niet mag missen. Zo kun je bij Zola, waar de kleuren vanaf spatten, kleding kopen van Spy en Nolita. Een mooie tas kun je hier zeker vinden, want ze verkopen verschillende tassen van het merk Chick on a Mission.

Alexandrium

Ben je met de trein en heb je tijd over? Neem dan ook nog een kijkje bij Rotterdam Alexander. Op het plein voor het winkelcentrum Alexandrium kun je veel shoppen voor weinig geld bij Primark. Zorg wel dat je ‘s ochtends vroeg gaat of aan het eind van de dag, want er zijn meer liefhebbers van Primark. Het is dan ook vaak razend druk, dus je hoeft niet gek op te kijken als je lang in de rij moet staan. In het winkelcentrum zelf zitten ook veel bekende winkels zoals Hunkemöller, Levi’s en de New Yorker.