Op één of andere manier krijg ik vaak de naam Lady Gaga te horen als het gaat om mijn kledingstijl. Ik vraag mezelf dan af waarom? Is het omdat ik er een beetje anders uit zie?

Maar ik zal niet klagen, Ik zie het wel als een compliment. Lady Gaga heeft een eigen stijl en draagt wat ze leuk vindt, ook al heeft ze soms wat outfits gekopieerd van andere celebrities. Maar dat terzijde, Ik draag wat ik leuk vind en probeer mijn eigen kledingstijl te creëren.

Eigenlijk koop ik mijn kleren bij de meest standaard zaken: H&M, Zara, Monki, Primark en River Island. Maar bij online shops vind ik soms ook hele leuke items. Ik hou heel erg van schoenen, vooral zwarte biker boots, wedges en Vans zijn mijn favoriete schoenen. Daarnaast draag ik veel basics die ik weer combineer met een kledingstuk dat een print heeft.

Hieronder vind je een paar outfits van mij en een aantal items die ik leuk vind.

Deze herfst en winter zal ik veel wollen truien dragen en mijn vintage hoed kan niet ontbreken:

Trui – Monki, Jurk – Mango, Wedges – Zara, Hoed – River Island

Blazers zullen altijd mijn favoriete item blijven. Omdat dit een simpel item is, combineer ik een blazer het liefst met een drukkere print of een leren broek. Ook hier weer een hoed als accessoire.

Blazer – River Island, Neppe leren broek – H&M, Wedges – Topshop, Ringen – Asos