De manier waarop hij jou een knuffel geeft, zegt iets over hem. Natuurlijk kan het gewoon een vriendschappelijke knuffel zijn, omdat jij of hij die op dat moment nodig heeft. Maar de knuffel kan ook meer betekenen.

Bodyguard

Wanneer hij zachtjes je rug streelt als hij je een knuffel geeft, laat hij zien dat hij om je geeft. Je rug is een kwetsbaar onderdeel van je lichaam wat je zelf niet kunt zien, daar aangeraakt worden kan je laten schrikken maar het kan ook een fijn gevoel zijn.

Als hij zachtjes wrijft wil hij laten weten dat hij je zal koesteren en beschermen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat hij zelf gekoesterd en beschermd wil worden.

Omdat strelen opwindend kan zijn, kan de vriendschappelijke stemming ineens om slaan naar een seksuele spanning. Als dit bij beiden het geval is, is daar natuurlijk niets mis mee.

Onverwachts

Door achter je te gaan staan en zijn armen om je heen te slaan, zegt hij eigenlijk zonder woorden dat hij van je houdt. Leun iets naar achter en hij zal je beschermen en warm houden.

Maar als hij je altijd zo knuffelt betekent het waarschijnlijk dat hij liever nauwer met je verbonden wilt zijn. Dit durft hij alleen niet omdat hij bang is dat je dit liever niet wilt.

Als je vriendje je altijd zo knuffelt, geef hem dan eens een face to face knuffel om te laten zien dat je dat ook wilt.

Onzeker

Als hij je tijdens het knuffelen op je rug bonst, betekent dit vaak niet veel goeds. Vaak geeft hij zijn vrienden zo een knuffel, dus het straalt niet veel romantiek uit.

Als hij je zo’n knuffel geeft wanneer jullie met andere zijn, wil hij vaak laten zien dat hij niet helemaal van jou is. Dat hij dus gewoon nog beschikbaar is. Erger is het wanneer hij je zo’n knuffel geeft als jullie samen zijn. Daarmee maakt hij duidelijk dat zijn gevoel veranderd is of dat hij boos op je is.

Mocht hij je zo’n knuffel geven als hij een game speelt, voetbal of gewoon televisie kijkt, maak je dan niet al te druk. Vaak is hij dan gewoon afgeleid.

Opwindend

Hij slaat zijn armen om je heupen heen en trekt je dichter naar zich toe, dat betekent dat hij zin in je heeft. Laat deze knuffel alleen toe als je ook zin in hem hebt. Hoe lager hij zijn armen heeft, hoe opwindender het voor jullie is.

Als hij zijn hoofd naar jouw hoofd brengt, wil hij zijn gedachten samenvoegen met die van jou. Met deze knuffel wil hij bewijzen dat je meer voor hem bent dan een gewone scharrel.

Knuffelt hij je op deze manier terwijl jullie al een tijd bij elkaar zijn? Dan wil hij duidelijk maken dat hij klaar is voor meer intimiteit tussen jullie.

Op welke manier knuffelt jouw vriend of scharrel jou?