De brildrager van het jaar 2011 is bekend. De 20-jarige Charlotte Bausch mag zichzelf de grote winnares noemen.

Gisteren streden de 12 finalisten, van elke provincie 1, voor de titel Brildrager van het jaar 2011 in Club Trouw in Amsterdam. De finalisten lieten 2 outfits, in het thema colorblocking en gold op de catwalk zien. Ze hadden natuurlijk ook allemaal hippe brillen op, die bij ze pasten. Niet alleen de finalisten zagen er top uit, maar ook presentatrice Nikkie Plessen zag er leuk uit in haar rode outfit met zwarte bril.

De jury die bestond uit Cara Schiffelers Fashion Director van Grazia, Constance van Amstel journalist van Spits, Kassandra Schreuder voormalige Holland’s Next Topmodel finalist, Emilie Bouwman eigenaresse van modellenbureau Favourite Models en Pauline Schenk montuuradviseuse van Specsavers kozen Charlotte als winnares.

Charlotte kreeg niet alleen de titel brildrager van het jaar 2011, maar ze won ook een fotoshoot voor het Specsavers magazine, een modellencontract en een weekend naar Parijs. Op de tweede plaats eindigde Natasia Rusu uit Groningen en Rachella Kordijk uit Zoeterwoude werd derde. Deze meiden vond ik zelf ook erg leuk, maar Charlotte vind ik toch wel persoonlijk het leukste meisje. Zij liep echt vol enthousiasme en zelfverzekerd over de catwalk en het dat was leuk om te zien. Voor mij dus een terechte winnares!