Voor jongens blijft het altijd een bijzonder verschijnsel, de tassen van meiden. Deze tas met onze dierbare bezittingen slepen we overal mee naartoe. Dit gaf mij een reden om brutaal te zijn en aan meiden te vragen of ik de inhoud van hun tas mocht bewonderen.

Jolah


Jolah houdt van lezen, in haar tas heeft ze een tijdschrift zitten. Daarnaast is de batterij van haar telefoon bijna leeg, want ze heeft ook een oplader bij zich. Aan het bruine brood kunnen we zien dat ze gezond eet en verder hoeft ze zich niet te vervelen met haar Ipod.

Jolah vindt het belangrijk om er goed uit te zien, in haar tas bewaart ze lippenbalsem, lippenstift van Lancôme, blush, MAC compact powder, handcrème van Vaseline, Chanel parfum en een borstel. Om haar tas lekker te laten ruiken zit er altijd een zeepje in verstopt.

Melissa


Melissa bevestigt het idee van jongens dat meiden altijd een te volle tas hebben, want het zou me niets verbazen als zij last heeft van rugklachten. Uiteraard heeft ze haar Samsung telefoon, een Mexxportemonnee en een agenda bij zich, maar ook een fotocamera met bijbehorend hoesje. Zoals je kunt zien rookt ze, maar ze heeft daarvoor wel Sportlife kauwgom bij zich.

Een echte meid is op alles voorbereid, want Melissa heeft tampons, Calvin Klein parfum, H&M nagellak, mascara, labello, compact powder, haarbandjes en een spiegel bij zich. Verder vervoert haar tas ook nog Sanex deodorant, Evian water, een zonnebril en 2 markeerstiften.