De film I Hate Valentine’s Day is vanavond op tv. In deze romantische komedie zien we hoe bloemiste Genevieve op zoek is naar romantiek maar geen relatie wil.

Genevieve (Nia Vardalos) heeft één vaste regel op het gebied van liefde, ze gaat nooit vaker dan vijf keer met een man uit. Op deze manier hoeft ze geen relatie met iemand aan te gaan maar kan ze wel genieten van romantische dates.

Genevieve heeft zich altijd goed aan haar regel kunnen houden totdat ze restauranthouder Greg (John Corbett) ontmoet. Met Greg kan ze het goed vinden en ze wil eigenlijk vaker dan vijf keer met hem uit. De grote vraag is dus of Genevieve haar regel na blijft leven of toch kiest voor Greg?
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=mAyR3o80-Co[/pro-player]
I Hate Valentine’s Day is vanavond, 14 september, om 20.30 uur te zien op RTL5.