De Monki winkel in Rotterdam opende op donderdag 8 september de deuren. Het was een opening met muziek, drank, monki koekjes en veel fashionista’s en ik legde alles vast op camera!

De Monki winkel in Rotterdam is geheel in de huisstijl van het merk. Felle lichten, kleuren en veel, ja heel veel, spiegels. Bij binnenkomst kreeg ik een ketting, een bingokaart en werd er een ijsje aangeboden. De nieuwe collectie lag in de winkel, waardoor het leuk was om rond te kijken.

Later in de avond gingen we met alle bezoekers bingo spelen, waarbij 5 goodiebags werden verloot. Het was een gezellige avond alleen jammer genoeg kon je er nog niets kopen, maar dat kan vanaf vandaag!

Monki Amsterdam

De Monki winkel in Rotterdam is de tweede winkel in Nederland. In Amsterdam zit er ook één, maar die is vrij klein. Het pand in Rotterdam is best groot en je kunt makkelijk door de winkel lopen. Dit in tegenstelling tot Amsterdam waar je steeds “sorry, mag ik er langs” moet te zeggen.

Ik ben in ieder geval heel blij met deze nieuwe Monki. Want als ik in Amsterdam ben, moet ik er altijd naartoe. Aangezien ik in de buurt van Rotterdam woon, is het voor mij ideaal dat er een winkel in Rotterdam is.

Monki Rotterdam

Bekijk hieronder de opening van de Monki winkel in Rotterdam:
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.www.meidenblog.nl/wp-content/uploads/2011/09/MonkiOpening1.mp4[/pro-player]