Adele staat op de cover van het oktobernummer van de Engelse Vogue. Het nummer gaat over sterke Engelse vrouwen, waar Adele zeker bij hoort na het winnen van 4 MTV VMA Awards.

Op de cover van Vogue staan meestal slanke celebrities zoals Kate Moss, Lara Stone, Victoria Beckham en Keira Knightley. Voor deze maand hebben ze een voller model, namelijk Adele! Op de cover kijkt ze over haar schouder de camera in. Haar ogen zijn mooi donker opgemaakt, haar lippen zijn wat meer nude gehouden.

In het interview vertelt Adele dat ze zich niet te druk maakt om haar onzekerheden. “Bij sommige mensen draait hun hele leven om afvallen, of om het hebben van grotere borsten. Ze gaan er aan kapot. Dat wil ik niet.” Over haar eigen lichaam zegt ze: “Natuurlijk heb ik ook onzekerheden, maar ik ga niet om met mensen die me daarop wijzen.”

Ik vind in ieder geval dat ze mooi op de cover staat. Wat vind jij van de nieuwe Vogue cover met Adele?