Lady Gaga heeft haar eerste mode video genaamd NYMBPH uitgebracht. De zangeres deed dit in samenwerking met de Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin.

In de mode video laat Lady Gaga haar ballet moves zien, terwijl haar nieuwste single You and I wordt afgespeeld. Lady Gaga is vrijwel make-up loos en heeft niet meer dan een simpel jurk aan, waardoor haar tatoeages er als het ware uitspringen. De video is in het zwart-wit opgenomen en bijna aan het eind komt pas de make-up en de kleur van het jurkje in beeld.

Ik heb deze video al een paar keer achter elkaar gekeken, niet alleen vanwege het nummer dat steeds in mijn hoofd blijft zitten. Maar ik vind het gewoonweg een mooie video. Lady Gaga hoeft voor mij helemaal niet zo extreem te zijn, het simpele is voor mij ook al fascinerend genoeg.

Er komen in totaal vijf mode video’s voor haar single You and I. Deze worden ook allemaal gemaakt door de fotografen Inez en Vinoodh. Ik ben wel benieuwd wat de volgende video ons brengt. Heb jij liever de extreme of simpele Lady Gaga?
[pro-player width=’560′ height=’340′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=KTiV9Obc9c4&utm_source=ExactTarget&utm_medium=email&utm_content=+%26quot%3bHaus+of+%c3%9c+feat.+Nymph%26quot%3b&utm_campaign=17732701&utm_umg_et=78006539[/pro-player]