Er blijven steeds minder prinsen over nu prins William en prins Albert beiden getrouwd zijn. Gelukkig is je kans om prinses te worden nog niet verkeken, we hebben de 10 beste overgebleven vrijgezelle prinsen voor je op een rijtje gezet.

Prins Carl Philip van Zweden


Prins Carl Philip van Zweden is al wel 32, maar is zonder twijfel één van de knapste vrijgezelle prins die er is. In zijn geboortejaar werd de wet veranderd dat zonen voorrang hebben op de troonopvolging, waardoor zijn zus nu de troon zal opvolgen.

Prins Pierre van Monaco


Prins Pierre van Monaco is 23 jaar oud en heeft tijdens zijn studententijd met veel modellen gedate. Nu is hij weer vrijgezel, op naar Monaco!

Prins Felix van Luxemburg


Prins Felix van Luxemburg is 27 jaar oud en hij studeert in New York zodat hij architect kan worden.

Prins Amadeo van België


Prins Amadeo van België is op dit moment 25 jaar oud. Het zou kunnen dat hij de troonopvolger wordt, maar die kans is niet erg groot aangezien hij als 6e op de lijst staat.

Prins Hamdan bin Mohammed al Maktoum van Dubai


Prins Hamdan bin Mohammed al Maktoum van Dubai is 28 jaar oud. Hij schrijft poëzie onder de naam Fazza, die vooral over de liefde, familie en zijn land gaan. Een romantische prins dus!

Prins Jean Christophe van Frankrijk


Prins Jean Christophe is 25 jaar oud en stamt af van Napoléon Bonaparte. Omdat Frankrijk nu een president heeft zal hij geen troonopvolger worden.

Prins Harry van Groot-Brittannië


Broer William mag dat pas getrouwd zijn, eigenlijk is de 26-jarige prins Harry van Groot-Brittannië met zijn bad boy imago een stuk leuker.

Prins Nicholas van Roemenië


De 26-jarige prins Nicholas van Roemenië zal mogelijk de troonopvolger van het land worden. Hij is opgegroeid in Groot-Brittannië, dus taal zal geen probleem zijn.

Prins Wenzeslaus van Liechtenstein


Prins Wenzeslaus van Liechtenstein is 37 jaar en ook nog vrijgezel. Deze prins is wel kieskeurig, maar heeft hiervoor dan ook een tijdje met topmodel Adriana Lima gedate.

Prins Philippos van Griekenland en Denemarken


De 25-jarige prins Philippos van Griekenland en Denemarken zal nooit troonopvolger worden omdat de monarchie in Griekenland is afgeschaft nog voor zijn geboorte.