Primark wil nog dit jaar een nieuwe winkel openen in Zaandam. Dit wordt de derde Primark in Nederland voor de winkelketen.

De Primark winkel in Zaandam opent waarschijnlijk in november zijn deuren. Volgens Textilia komt de winkel op een verdieping in de Seantower, een toren van 75 meter hoog aan het Ankersmidplein. Ongetwijfeld zullen er ook in deze winkel weer heel veel pashokjes en kassa’s te vinden zijn. Dit is ook wel nodig, als de winkel net zo druk bezocht gaat worden als de andere twee!

Eerder opende Primark winkels in Rotterdam en in Hoofddorp, die erom bekend staan druk te zijn. De vierde winkel is de modeketen aan het bouwen in Nijmegen. Met de winkel in Nijmegen kunnen ook de fashionista’s uit het noorden van het land straks makkelijker shoppen bij Primark, want de overige winkels zitten allemaal in de Randstad.