Nadat in juni bekend werd dat Bershka ook een webshop opent, was het wachten op de datum. Nu is deze dan eindelijk bekend gemaakt, 6 september kun je vanaf je computer de nieuwe wintercollectie binnenhalen!

Naast Nederland kunnen ook de fashionista’s in Spanje, Portugal, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië online shoppen bij Bershka. Over de collectie en over de verzendkosten is nu helaas nog niets bekend, maar over een week kunnen we dit zelf vinden in de nieuwe Bershka webshop.

Bershka valt onder het kledingconcern Inditex, net als Zara. Toen de webshop van Zara begin dit jaar zeer succesvol bleek, is besloten om ook voor Bershka en Pull & Bear een webshop te openen. De webshop van Pull & Bear zal ook in september openen, de precieze datum daarvan is nog even afwachten.