Het Nokia Theatre in Los Angeles was gisteren de place to be voor veel celebrities. Hier werden de MTV Video Music Awards 2011 uitgereikt en dit was voor veel sterren dé reden om hun (mooiste?) jurk uit de kast te halen.

Een belangrijke gast op de MTV Video Music Awards 2011 was Katy Perry, die maar liefs negen keer genomineerd was. Katy maakten haar opwachting in een kleurrijk chinees jurkje en een blauwe parasol, niet echt mijn stijl maar Katy, en haar matchende roze haar, komt er prima mee weg. Zoals we van Katy gewend zijn verkleedde ze zich meerdere keren, zo nam ze één van de drie gewonnen awards in ontvangst gekleed in pastelroze top en geblokte rok van Cristian Dior. Later op de avond verscheen ze nog in een zwart glitterjurkje met bijpassend hoedje.

Naast Katy was Beyoncé ook een opvallende verschijning. Gekleed in een paars glittercolbertje en zwarte pantalon van Dolce&Gabbana maakte de zangeres haar zwangerschap bekend. Later verscheen de aanstaande moeder in een prachtige oranje one-sholder jurk van Lanvin.

Veel zwart

Adele en Britney Spears namen allebei één of meer awards mee naar huis. Helaas waren ze naar mijn mening eerder gekleed voor een begrafenis dan een feestje. Beide dames verschenen in saai en veilig zwart. Justin Bieber’s liefje Selena Gomez deed ook mee aan de ‘zwarte’ trend in een jurk van Julien Macdonald. Om het geheel wat op te fleuren maakten ze gebruik van gouden accessoires.

Als MTV’s Jersey Shore ster kon Snookie natuurlijk ook niet ontbreken op deze avond. Ze droeg een kleurrijk jurkje en maakten net als Selena gebruik van gouden accessoires.

Lelijkste jurk

Verder zagen we nog Katie Holmes voorbij komen in een degelijk bruinzwart jurkje en Kim Kardashian in een lange grijze glitterjurk. Mocht er een MTV Award bestaan voor de lelijkste jurk, dan gaat deze wat mij betreft naar Miley Cyrus. Miley was gekleed in een lange grijze jurk met bloemenprint van Robert Cavalli die weinig goeds voor haar figuur deed.

Foto’s MTV/PictureGroup/PRPhotos