Of het nu regent of niet, een goede film is altijd een reden om lekker op de bank te kruipen. Vanavond kun je thuisblijven voor Fool’s Gold, een film met Kate Hudson en Matthew McConaughy.

In de Film Fool’s Gold liggen Tess (Kate) en Ben (Matthew) in scheiding. Als Tess op de boot van haar baas Nigel Honeycutt (Donald Sutherland) ligt te wachten op zijn dochter, zodat ze uit kunnen varen, komt Ben toevallig ook op de boot terecht. Wanneer blijkt dat Ben op zoek is naar een schat om zijn schulden aan een grote misdadiger af te betalen, besluit Nigel om mee te gaan en dus gaat Tess ook mee. Als ze op zoek zijn naar de schat, blijkt al snel dat ze niet de enige zijn.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=sxSNoE1I1Is[/pro-player]

Fool’s Gold is vanavond, 29 augustus, om 20:30 uur te zien op SBS 6.