Het gerucht gaat dat Lady Gaga en haar zus komen met een eigen kledinglijn. Kortom, wie weet kunnen we ons binnenkort hullen in een Kermit de Kikker outfit of een vleesjurk!

Volgens de Britse Grazia werken Lady Gaga en haar zusje Natali Germanotta aan een eigen kledinglijn. Natali, die ook wel bekend staat als Baby Gaga, volgt een opleiding aan de bekende modeschool Parsons in New York en werkt ook als kostuumontwerpsters.

Leren Marylin Monroe jurk

Hoewel Lady Gaga bekend staat om haar opvallende kledingkeuze, wil de zangeres volgens de bron een relatief normale en draagbare collectie ontwerpen. Hiervoor zouden de zussen zich laten inspireren door iconen als Katherine Hepburn, Marylin Monroe en Grace Kelly. Zo willen ze de witte halterjurk van Marylin Monroe een moderne draai geven door deze te maken van leer.

Ondanks de geruchten over de op handen zijnde kledinglijn houden Lady Gaga en haar zus hun lippen stijf op elkaar. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar de creaties en verwacht ondanks dat de zussen het zelf draagbaar noemen toch een aantal extreme outfits.