De meiden en jongens uit Glee staan niet bekend om hun goede kledingstijl. Maar de cast van Glee maakt korte metten met dit imago in Vogue.

In het septembernummer van de Amerikaanse Vogue staat een glamoureuze fotoshoot met de cast van Glee. Lea Michele, Dianna Agron, Chris Colfer en de rest van de club zijn gekleed in een rood, wit en zwart thema. Zo straalt Lea Michele als een echte diva in slangachtige jurk, draagt Dianna Agron zwarte rok en glitter top en Jenna Ushkovitz een rode jurk en zwarte blazer.

Naast de fotoshoot, die bedoeld is om de Fashion’s Night Out van Vogue waarbij de Glee cast aanwezig is te promoten, zijn de acteurs ook geïnterviewd over hun kledingstijl. Zo zegt Lea Michele dat ze niet weg is van de stijl van haar personage Rachel Berry en dat ze nooit truien met daarop dieren zou dragen.

Ook Chris Colfer doet zijn modieuze zegje in Vogue: “Voordat ik met Glee begon was ik niet bezig met mode. Ik wist niet wie Marc Jacobs was en droeg nooit merkkleding. Als ik me beter had gekleed was ik misschien was ik wat minder gepest op school.” Verder laat hij weten dat Kevin McHale wel erg modebewust is. “Als ik iets draag is de serie dan komt Artie in zijn rolstoel op mij af om het label te controleren en vervolgens koopt Kevin het voor zichzelf.”

Cast niet compleet

Een echte Glee kenner is het waarschijnlijk al opgevallen dat de cast niet compleet is. Amber Riley en Naya Rivera schitteren door afwezigheid. Volgens een woordvoerder van Vogue was de gehele cast uitgenodigd voor de shoot, maar Amber en Naya konden er door hun drukke agenda’s helaas niet bij zijn.

Foto’s via Vogue