Gisteren zijn 3 studenten gewond geraakt tijdens een ritje in een bus. De vrouwelijke studenten knalden met hun hoofd tegen een viaduct.

Maandagavond zijn 3 studenten gewond geraakt omdat zij hun hoofd tegen een viaduct op de Rubenslaan in Utrecht zijn geknald. Toen de open dubbeldeksbus onder het viaduct door reed stonden de vrouwelijke studenten rechtop en raakten zij met hun hoofd het viaduct.

De studenten zijn met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. 1 van de mesjes verkeert in kritieke toestand de andere 2 zijn zwaargewond. De overige 25 studenten die in de dubbeldeksbus zaten mankeren niets.

De bus reed voor studentenhockeyvereniging Rinoceros door Utrecht vanwege de introductieweek. Volgens de secretaris van de vereniging hebben de studentes, die lid zijn van de hockeyvereniging, waarschijnlijk de oproep niet gehoord waarin gezegd werd de hoofden naar beneden te houden voor het viaduct.