Van het weekend vond de première van Glee: The 3D Concert Movie plaats. Natuurlijk kwamen de Glee sterren voor dit speciale moment opdagen in hun mooiste outfit.

Hoewel ze af en toe een beetje nerdy zijn, liet de Glee cast tijdens de première van Glee: The 3D Concert Movie zien dat ze wel degelijk gevoel voor mode hebben. Tijdens de première van de eerste Glee film in het Regency Village Theater in Los Angeles lieten ze zich van een hele andere kant zien dan hun personages.

De jurken

Zo droeg Lea Michele, Rachel, een jurkje van Marchesa die leek op een moderne versie van de klassieke little black dress. Dianna Agron, Quinn, koos voor een beige jurk en Jayma Mays, Emma, voor een ivoorkleurige strapless avondjurk.

Maar ook de jongens hadden erg hun best gedaan voor de première van Glee: The 3D Concert Movie. Zo verscheen Harry Shum Jr., Mike, in een opvallende, beige, satijnen smoking en Chris Colfer, Kurt, in een zwarte broek met daarbij een glanzend overhemd.

Foto’s via PRPhotos