Nicolette van Dam en Bas Smit gaan trouwen! Bas vroeg zijn Nicolette ten huwelijk tijdens een vakantie op een tropisch privé eiland.

Het goede nieuws voor Nicolette van Dam blijft maar komen. Zo liet de presentatrice 2 weken geleden nog weten dat zij zwanger is en nu heeft Nicolette van Dam bekend gemaakt dat zij en haar vriend Bas Smit gaan trouwen.

Bas ging voor zijn zwangere Nicolette op zijn knieën op het beeldschone privé eiland Necker van Richard Branson. De blondine dacht eerst dat ze op vakantie gingen naar de Dominicaanse Republiek, maar ging tot haar verbazing naar het prachtige Caribische eiland van Branson. Daar nam Bas haar mee het strand waar een gedekte tafel omringd door fakkels stond. Vervolgens ging hij in de branding op zijn knieën en vroeg Nicolette om met hem te trouwen.

Nee en ja!

Nicolette zie eerst nee op het aanzoek en uiteindelijk ja. “Ik heb natuurlijk ja gezegd. Nou ja, ik riep eigenlijk eerst van verbazing: nee, hé! Maar dat heb ik toen natuurlijk meteen omgezet in ja. We moesten alle twee huilen van geluk,” aldus de presentatrice.

Nicolette van Dam en Bas Smit hebben laten weten dat zij pas gaan trouwen na de bevalling van hun eerste kindje. De twee willen eerst genieten van het zwanger zijn en van de verloving. Ik wens Nicolette en Bas in ieder geval alvast alle geluk toe.

Foto via RTL