Forever 21 heeft een winkel in Brussel geopend. Dit is de allereerste winkel van de Amerikaanse modeketen in de Benelux.

De Forever 21 winkel in Brussel heeft de deuren geopend aan de Nieuwstraat 15. De zaak, die maar liefst 3.000 vierkante meter telt, biedt ruimte aan de gehele kleding- en accessoirecollectie van Forever 21. Daarnaast kun je er ook terecht voor de klassiekere Heritage 1981 lijn en de verfijnde Love 21 collectie.

Naast een winkel in Brussel opent Forever 21 beging september ook een winkel in Antwerpen. Deze wordt met een oppervlakte van 5.000 vierkante meter nog groter dan de vestiging in Brussel. Wanneer Forever 21 precies een winkel in Amsterdam of een andere Nederlandse stad opent is niet bekend, maar dit zou ergens in 2012 moeten gebeuren.

Forever 21 Brussel
Nieuwstraat 15
1000 Brussel