De reclames van fastfood restaurants met foto’s van het eten dat ze verkopen zijn ontzettend misleidend. Vaak lijkt het eten dat je krijgt niet eens op de foto waarmee ze adverteren. Kijk mee naar het verschil tussen de fastfood reclames en het eten dat je krijgt.

Dat fastfood ongezond is weten we ondertussen wel, maar als je een reclame met fastfood ziet, ziet het er toch wel erg lekker uit. De burgers die je besteld in fastfood restaurants lijken alleen meestal niet eens op de burgers in de reclame. Zo ziet alles in de reclames er verser en groter uit dan het in werkelijkheid is.

In het filmpje zie je een aantal trucs die worden gebruikt om hamburgers en patat er lekkerder uit te laten zien. Voorbeelden hiervan zijn de burger maar 20 seconden bakken, de burger verven en extra sesamzaadjes op het broodje lijmen. Helemaal niet zo lekker dus!
[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=fUjz_eiIX8k[/pro-player]

Foto’s via Alphaila