In de zomer zie je veel witte outfits. Alleen, jawel, er zit echt verschil tussen wit en wit. Hieronder lees je hoe je een witte outfit kunt combineren.

Deze modetrend is alleen voor de keurige meiden, want helaas zie je alles op deze kleur. Als jij er niet zeker van bent dat je jouw outfit schoon kunt houden, adviseer ik je om geen witte kleding aan te trekken. Een outfit die helemaal onder de vlekken zit, is not lady-like.

Bij deze modetrend gaat het inderdaad om witte kleding, maar je hoeft er niet uit te zien als een verpleegster. Om het iets speelser te maken kun je het beste gebruik maken van gekleurde accessoires.

Ik heb gekozen voor de 10 centimeter hoge groene pumps van Zara (39,95 euro) en een semi-antieke ring van de H&M (4,95 euro). Daarnaast zie je een tuniek van Pure (49,95 euro) en een witte legging van Hema (8,95 euro).