De film The Accidental Husband is vanavond op tv. In deze romantische komedie geeft Emma in een radioprogramma advies over de liefde. Met haar advies verpest ze het huwelijk van Patrick, die daarom wraak op haar besluit te nemen.

Emma (Uma Thurman) adviseert tijdens haar radioprogramma één van haar bellers om niet te trouwen met haar man. De beller was de vriendin van brandweerman Patrick en zij volgt het advies van Emma op. Emma zelf staat wel op het punt om te gaan trouwen. Als Patrick erachter komt dat zijn huwelijk niet doorgaat dankzij Emma besluit hij wraak te nemen. Hij laat zijn buurjongen haar gegevens hacken en verandert haar huwelijkse status, zodat ze officieel getrouwd is met hem. Emma is genoodzaakt om Patrick te vinden om dit weer ongedaan te maken.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=P_znsXp0j5o[/pro-player]

De film The Accidental Husband is vanavond, 24 juli, om 20:00 uur te zien op RTL4.