In Groot-Brittannië is de 29-jarige Shem Davies opa geworden. Zijn dochter van 14 is bevallen van een dochter. Hij is hiermee de jongste opa in het land.

De 29-jarige Shem Davies uit Groot-Brittannië was zelf 14 toen hij zijn dochter Tia kreeg met Kelly. Nu is ook zijn dochter op haar 14e moeder geworden van een dochter, die ze Ava Grace heeft genoemd. Dit maakt Shem de jongste opa van Groot-Brittannië. Hij laat weten dat hoewel het even schrikken was blij te zijn met zijn kleindochter. Tia’s moeder Kelly had gehoopt dat haar vele advies over anti-conceptie dit hadden kunnen voorkomen.

Shem en Kelly zijn 3 maanden na de geboorte van Tia uit elkaar gegaan. Hij heeft nu een 9 maanden oude baby met zijn nieuwe vriendin Robin. Zijn kind en zijn kleinkind zullen dus ongeveer tegelijkertijd opgroeien. Van deze familie met jonge ouders zijn er nu 6 generaties in leven!

Foto via John Gilchrist