Zara TRF heeft haar collectie voor zomer 2011 uitgebracht. Deze lijn zit vol met vrolijke outfits voor deze zomer.

Wit


In de TRF collectie zomer 2011 zit ontzettend veel wit, deze kleur mag dit seizoen dan ook niet ontbreken in je garderobe. De witte kledingstukken zijn versierd met kant, broderie of gekleurde borduursels, zo krijgen ze een beetje een bohemien look die perfect is voor festivals.

Felle kleuren


Daarnaast vind je bij TRF veel felle kleuren zoals blauw, groen, oranje en geel terug op de kleding. Ze worden gebruikt als opvallend element in een outfit, of juist gecombineerd met andere felle kleuren om te colour blocken.

Gekleurde streepjes


De trend van felle kleuren zet Zara TRF door in de streepjes. Omdat de streepjes van zichzelf al vrij druk zijn worden ze gecombineerd met rustigere items.

Ik vind uit de Zara TRF collectie van zomer 2011 eigenlijk alleen het blauwe jurkje en het witte kanten shirtje leuk. Wat vind jij van de collectie?