Vanavond is de film Elizabethtown op tv. In deze romantische komedie moet Drew de as van zijn vader ophalen in Elizabethtown. In het vliegtuig ontmoet hij stewardess Claire die de liefde van zijn leven blijkt te zijn.

Drew (Orlando Bloom) is schoenenontwerper bij een groot bedrijf, maar wordt ontslagen wanneer zijn laatste schoen flopt. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg is krijgt hij ’s avonds een telefoontje van zijn zus dat zijn vader is overleden en dat hij zijn as op moet gaan halen in Elizabethtown.

Hij is de enige persoon in het vliegtuig daarheen en wordt zo gedwongen om te praten met stewardess Claire (Kirsten Dunst). Hij heeft vanwege de dood van zijn vader weinig zin in contact, maar Claire houdt vol en tekent voor hem een kaartje van Elizabethtown voor als hij land. Achterop het kaartje staat haar nummer. Als Drew haar later belt is dit het begin van een bizarre romance.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=75TKB0299b0[/pro-player]
De film Elizabethtown is vanavond, 14 juli, om 20:30 uur te zien op NET5.