De film In Her Shoes is vanavond op tv. Deze komedie gaat over de zussen Maggie en Rose die maar één ding gemeen hebben, hun schoenmaat.

Rose is verstandig en heeft een goede baan als advocaat. Haar mooie jongere zus Maggie (Cameron Diaz) wordt steeds ontslagen en kan eigenlijk niet voor zichzelf zorgen. Kortom, ze zijn elkaars tegenpolen en eigenlijk is het enige wat de zusjes gemeen hebben hun schoenmaat.

Als Maggie weer eens haar baan kwijtraakt vangt Rose haar op. Ze mag een tijdje bij haar blijven tot ze alles op een rijtje heeft, maar Maggie maakt geen aanstalten om iets aan haar leven te doen. Als blijkt dat hun moeder waarvan ze al jaren dachten dat ze was overleden nog in leven blijkt te zijn, groeien de zussen naar elkaar toe.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=24_e8YBhlH8[/pro-player]
De film In Her Shoes is vanavond, 13 juli, om 20:30 uur te zien op RTL5.