De zon laat zich steeds vaker zien en daarom komt de H&M zomerscollectie 2011 goed van pas. Korte broeken, jurkjes en rokjes zijn natuurlijk perfect voor naar het strand en horen dan ook echt bij dit seizoen en komen dan ook voldoende aan bod in deze collectie!


Opvallende kleuren kun je met elkaar combineren, maar mooier nog is om ze met lichte kleuren te dragen. Dit is ook gedaan in de H&M zomercollectie 2011. Zoals je op het eerste plaatje kunt zien, staat het rode strapless truitje erg goed bij de witte korte broek. Ook het helderblauwe jurkje is perfect voor een dagje strand.

Je kunt het witte broekje ook goed dragen met een licht truitje. Het shirtje met subtiele bloemen heeft een leuk kantje bij de mouwen en de touwtjes aan de voorkant maken het geheel wat nonchalanter.

Wit met blauw zijn mooie strandkleuren en komen dan ook voor in deze zomercollectie van H&M voor 2011. De rok vind ik erg leuk staan bij het witte basic truitje, je komt hier zowel op de boulevard als aan de rand van het zwembad zeker goed mee weg!

Het truitje met lange mouwen is niet iets voor het strand, maar zou je wel ’s avonds kunnen dragen als het iets kouder wordt. Het grijze korte broekje staat er erg goed bij.

Strepen en ruitjes zijn beide vrolijke prints die in de zomer goed kunnen. Persoonlijk vind ik strepen vaak leuker, maar ik moet zeggen dat broekje met de ruitprint hier ook leuk staat. Als je print goed combineert, dan is het meestal goed!

De ultieme strandoutfit! Een wijdvallend, nonchalant truitje dat je makkelijk aantrekt over je bikini, is zeker iets wat je in je kast moet hebben hangen. Maak het af met een korte broek en dan kun je zowel overdag zonnen op het strand als later wat eten of drinken in een strandtent.

Wat vinden jullie het leukste item uit de H&M zomercollectie 2011?