De film Shallow Hal is vanavond op tv. In de romantische komedie zie je hoe de oppervlakkige Hal door een spreuk alleen nog het innerlijk van vrouwen ziet. Zo wordt hij verliefd op de dikke Rosemary, waar hij normaal nooit naar om zou kijken.

Hal Larson (Jack Black) is heel erg gefixeerd op het uiterlijk van vrouwen. Een bekende televisiepersoonlijkheid brengt een spreuk over hem uit waardoor hij niet meer het uiterlijk, maar het innerlijk van vrouwen ziet. Hij wordt verliefd op Rosemary Shanahan (Gwyneth Paltrow), die een geweldige persoonlijkheid heeft maar niet zo heel knap is en overgewicht heeft.

Mauricio Wilson een vriend van Hal komt erachter wat er met hem aan de hand is en laat de spreuk ongedaan maken. Nu pas ziet Hal hoe onaantrekkelijk Rosemary van buiten is en hij zou eigenlijk willen dat hij weer alleen haar innerlijk zag.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=TQ10JC08KJg[/pro-player]
De film Shallow Hal is vanavond, 9 juli, om 20:00 uur te zien op RTL5.