De première van Harry Potter and the Deadly Hollows part 2 vond gisteren plaats in Londen. Hierbij kwamen een aantal prachtige jurken voorbij, maar ook zeker een aantal modemissers voorbij. Kijk mee naar de jurken die op de rode loper werden gedragen.

Emma Watson en J.K. Rowling


De grote sterren van de Harry Potter and the Deadly Hollows part 2 première waren zonder twijfel Emma Watson en J.K. Rowling. Emma Watson is één van de hoofdrolspeelsters in de film en viert de première met een prachtige grijze baljurk van Oscar De La Renta. De enorme rok bestaat uit veel laagjes, waardoor het een beetje een ballerina effect heeft. De schrijfster van J.K. Rowling koos ook voor Oscar De La Renta, maar dan een groene jurk met roze bloemen gecombineerd met roze tas en oorbellen die er perfect bij passen.

Helena Bonham Carter en Jade Gordon


Ook Helena Bonham Carter en Jade Gordon die in Harry Potter and the Deadly Hollows spelen zien er erg mooi uit. Helena Bonham Carter draagt een glanzende donkergroene jurk en een grote roze haaraccessoire. Alleen het tasje is een beetje te veel van het goede. Jade Gordon draagt een strakke witte jurk die uitloopt vanaf de knie. Deze jurk van Bowie is zo mooi dat ze er zo in zou kunnen trouwen.

Bonnie Wright en Evanna Lynch


Bonnie Wright en Evanna Lynch zijn ook allebei actrices uit de film, maar ik vind hun outfits niet echt geslaagd. Bonnie Wright draagt een vintage outfit van Miu Miu. De lange zijden rok is wel mooi, maar de ruches blouse past behalve de kleur totaal niet bij. Evanna Lynch draagt een prima jurkje en ook best leuke schoenen, maar meer voor een avondje uit dan voor de première van een film waar ze in speelt.

Mollie King en Melanie Slade


Zij hadden een voorbeeld kunnen nemen aan Mollie King en Melanie Slade. Deze dames speelden niet mee in de film, maar stalen wel de show met hun jurken tijdens de première. Mollie King draagt een jurk met bloemenprint van Julien McDonald. Door de lichte stof wappert de achterkant van de jurk prachtig achter haar aan wanneer ze loopt. Melanie Slade draagt een taupe jurkje dat is bezet met een mooi kralenpatroon. Heel glamerous!

Clemence Poesy en Anna Wintour


Stijliconen Clemence Poesy en Anna Wintour weten zich goed te kleden op de rode loper. Clemence Poesy draagt een wit jurkje van Nina Ricci dat haar perfect staat. Ze heeft het gecombineerd met een zwarte riem en zwarte platform pumps. Anna Wintour draagt een groene jurk die precies in haar stijl past en heeft zoals altijd haar zonnebril op. De outfit bevalt haar blijkbaar ook erg goed, want ze had precies hetzelfde aan naar de Webby Awards.

Pixie Geldorf en Peaches Geldorf


De zusjes Pixie en Peaches Geldorf hebben duidelijk verschillende stijlen. De vorm van hun jurken lijken op elkaar, beide dragen ze een lange strapless jurk. Maar Pixie ziet er nonchalant uit in haar sterrenjurk terwijl Peaches voor een verfijnde look heeft gekozen met haar glanzende blauwe jurk.

Amanda Byram en Natalie Tena


Amanda Byram is een typisch gevalletje van overdressed met haar opvallende zwarte jurk die glimt, transparant is en een laag decolleté heeft. Gelukkig wordt dit in balans gebracht door Natalie Tena die nogal underdressed is voor een première. Met haar bloemenjurk in combinatie met laarzen in westernstijl en veren in haar haren lijkt het alsof ze naar een festival gaat.

Welke outfit van de Harry Potter and the Deadly Hallows part 2 première vind jij het mooist?

Foto’s via PRPhotos