De film Confetti is vanavond op tv. In deze film, die eigenlijk een soort nepdocumentaire is, wordt er door een bruidstijdschrift Confetti een prijs uitgereikt voor de origineelste bruiloft. Het stel dat de wedstrijd wint krijgt een huis en komt met hun trouwfoto’s in het blad.

De drie finalisten van de wedstrijd voor de meest originele bruiloft van Confetti hebben de meest bizarre ideeën voor een bruiloft. Er is een koppel dat naakt wil trouwen, een stel dat een musical trouwerij wil en een setje dat van plan is hun bruiloft een tennis thema te geven. De stellen worden in de zogenaamde documentaire gevolgd tijdens hun voorbereidingen en het huwelijk zelf.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=i2egth4DI5o[/pro-player]
De film Confetti is vanavond, 7 juli, om 20:30 uur te zien op RTL8.