De New Look collectie voor zomer 2011 is heel veelzijdig. Ik laat je de leukste zomeritems van New Look zien.

Denim


In de New Lookcollectie voor zomer 2011 zien we veel denim voorbij komen. En dan niet één item van spijkerstof, maar een complete denim outfit. Het is misschien even wennen, maar het eindresultaat is toch een casual look.

Broderie en kant


Op veel shirts, shorts, rokjes en jurken zit broderie of een kantrandje. Dit staat lekker fris en zomers, vooral omdat het vaak bij witte kleding wordt gedaan.

Wijde broeken


De New Look collectie bevat een aantal broeken met hele wijde pijpen, de middelste lijkt bijna een op een rok. Als je deze broeken combineert met een casual top zie je meteen er glamourous uit.

Jump- en playsuits


Jump en playsuits zitten fijn en zijn er in allerlei varianten, met knoopjes of elastiek, als halter of met tuinbroeksluiting. New Look heeft er een aantal met leuke zomerprints. Ze worden hier gecombineerd met flinke hakken en nog meer prints.

Felle Kleuren


Verder zitten er lekker veel felle kleuren in de New Look zomercollectie zoals rood, roze en paars. Deze knalkleuren lenen zich natuurlijk perfect voor colour blocking.

Preppy


Er zijn ook een aantal preppy kledingstukken zoals plooirokjes, capri’s, blousejes met kraagjes en de argyle print.

De New Look collectie van zomer 2011 is erg vrolijk, maar veel van de kledingstukken zijn voor mij toch een beetje te heftig. Wat vinden jullie ervan?