De film Bring It On: Fight To The Finish is vanavond op tv. In deze vijfde Bring It On film verhuist cheerleader Catalina van Los Angeles naar Malibu. Ze komt in een nieuw cheerleading team terecht waar alles er heel anders aan toe gaat.

Catalina Cruz (Christina Milian) verhuist van Los Angeles naar het rijkere Malibu omdat haar moeder een nieuwe man heeft. Ze moet haar cheerleading team achterlaten net op het moment dat ze richting de kampioenschappen zouden gaan. In Malibu kan Catalina kiezen tussen twee teams, de arrogante Jaguars en de slecht presterende Sea Lions. Ze kiest toch de Sea Lions en probeert met het team kampioen te worden door hen samen te voegen met haar oude team.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=zSjRKWZeGqk[/pro-player]
De film Bring It On: Fight To The Finish is vanavond, 5 juli, om 20:30 uur op RTL5 te zien.