De Mango collectie voor zomer 2011 hangt alweer een tijdje in de winkels. De collectie bevat van alles wat, van felle kleuren en prints tot rustige outfits. Kijk mee naar de collectie van Mango.

Fruitprint


Het meeste fruit smaakt het lekkerst in de zomer. In de Mango collectie zomer 2011 laat de modeketen toch zien dat een fruitprint helemaal niet misstaat op een jurkje.

Colour blocken met streepjes


Bij Mango doen ze veel aan colour blocken met gestreepte items. De streepjes zijn zwart wit of hebben net als de andere kledingstukken felle kleuren.

Geel


Geel wordt altijd al geassocieerd met zon en blijdschap en is daardoor een perfecte kleur voor de zomer. Uiteraard kan je geel gebruiken voor colour blocken maar het is ook mooi om het met bruin leer en wit te combineren.

Wit


Niets laat je gebruinde huid beter uitkomen dan witte kleding, daarom zitten er mooie witte items in de Mango collectie.

Nude


Ook de nude trend zien we bij Mango weer terug. De zachte tinten kun je allemaal met elkaar combineren voor een zomerse outfit.

Ik vind dat er wel stijlvolle items in de Mango collectie van zomer 2011 te vinden zijn, ik zou wel een jurkje met fruitprint willen. Wat vind jij ervan?