Als jij een droomvakantie voor jullie tweeën in je hoofd hebt, kan de klap hard aankomen als je vriend zegt dat hij liever met zijn vrienden op vakantie gaat. Met deze tips overleeft jullie relatie de zomer en heb jij ook een geweldige vakantie.

Vertrouwen

Stop met nagelbijten en ga niet zielig thuis zitten. Je bedenken wat hij daar in Verweggistan allemaal met vreemde meisjes zou kunnen doen, maakt je alleen maar gek. Heb vertrouwen in hem, hij is niet voor niets jouw vriend!

Plan

Ga tegelijkertijd op vakantie, zo hoef je elkaar niet al te lang te missen. Wanneer jij de eerste twee weken van juli gaat en hij de laatste twee, zie je elkaar vier weken niet. Daarom is het handiger als je dan bijvoorbeeld allebei de eerste twee weken gaat.

Leuke uitjes

Mocht je niet op vakantie gaan en bang zijn dat je de dagen niet doorkomt zonder hem, plan dan allemaal leuke uitjes in de tijd dat hij op vakantie is. Ga bijvoorbeeld een dag winkelen, zwemmen of naar een pretpark samen met vriendinnen of laat je verwennen bij de schoonheidsspecialiste.

Negeer je omgeving

Er zullen vast veel mensen zijn die zeggen dat jullie relatie niet goed zit, omdat hij alleen op vakantie gaat. Negeer dit! Zolang jij zelf weet dat het wel goed zit, hebben zij er helemaal niets mee te maken.

Niet stalken

Laat je vriend genieten van zijn vakantie en van zijn vrienden.  Ga hem niet iedere dag bellen en sms’en. Natuurlijk mag je hem wel sms’en en bellen, maar doe dit gewoon niet al te vaak. Zo heeft hij genoeg te vertellen als hij weer terug is en is het voor jullie allebei leuker om elkaar weer te zien.

Daarnaast zijn de meeste jongens allergisch voor zeurende meisjes. Dus zeur ook niet over andere meisjes die daar ook op vakantie zijn of dat soort dingen.