De film You, Me And Dupree is vanavond op tv. In deze film zijn Molly en Carl net getrouwd. De beste vriend en getuige van Carl, Dupree, verliest zijn huis en baan en komt een tijdje bij hen wonen.

Na een geweldige bruiloft en huwelijksreis beginnen Molly (Kate Hudson) en Carl (Matt Dillon) aan hun leven samen. Dit loopt alleen iets anders dan gehoopt. Dupree is zijn baan kwijtgeraakt omdat hij achteraf gezien geen vrij had gekregen voor de bruiloft en kan hij zijn huis niet meer betalen. Uit schuldgevoel laten Molly en Carl hem bij hen intrekken tot hij weer op zijn eigen benen kan staan. Helaas voelt Dupree zich iets te veel thuis bij Molly en Carl.

[pro-player width=’560′ height=’345′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=1Xxjg7LecZ4[/pro-player]
You, Me And Dupree is vanavond, 1 juli, om 22:35 uur te zien op RTL5.