De Zara collectie van zomer 2011 zit vol met leuke zomeroutfits. Ik laat je zien wat er deze zomer bij Zara in de winkel hangt.

Colour blocking


Zara collectie voor zomer 2011 bevat allerlei felgekleurde kledingstukken en accessoires. Deze kleuren draag je allemaal door elkaar om te colour blocken. Vooral de roze, geel en oranje tinten passen helemaal bij het zomergevoel.

Donkergroen


Niet de eerste kleur waar je aan denkt bij de zomer, maar bij Zara vind je veel donkergroene kleding in verschillende nuances. Deze kleur staat mooi bij nudetinten, maar kan ook gebruikt worden voor colour blocken.

Streepjes


De streepjes zijn niet zoals normaal 2 kleuren om en om in gelijke banen, maar juist veel verschillende kleuren door elkaar in ongelijke streepjes. Wel handig, zo kun je het dragen met veel meer kleuren!

Dierenprint


Ook in de Zara collectie zien we de dierenprint weer terug. Ik ben vooral fan van de slangenprint, zeker zoals het hier wordt gecombineerd met oranje.

Bloemenprint


De bloemenprint vind je terug op luxueuze, glimmende stoffen. Zo krijgen ze een beetje een Oosters tintje.

Etnische prints


Voor een bohemien gevoel voeg je een etnische print toe aan je kleding. Dit vind ik vooral leuk staan op een mooie harembroek.

Metallic


Een kledingstuk met metallic glans maakt je look net iets stoerder en is mooi te combineren met basic items.

Maxi jurk


Als laatst zien we ook de maxi jurk veel voorbij komen bij Zara. Een comfortabele en vooral makkelijke optie voor de zomer, omdat je er alleen nog leuke sandaaltjes onder aan hoeft te trekken.

Wat vind jij van de Zara collectie van zomer 2011?